A Horváth lányok…

Horváth Kata (nekem és sokaknak “csak” Egér) a gimnáziumban volt osztálytársam. Jóban voltunk, de aztán egész messze sodort minket az élet, néha viszont összefúj minket a szél…így volt ez április közepén is…

Egér még 2013 második felében keresett meg, hogy nagyon tetszenek neki a képeim, és szeretné, ha csinálnék néhány fotót róla és hőn szeretett kutyájáról, Saciról…aztán teltek a hónapok, időnként váltottunk pár üzenetet, hogy majd, ha jön a jó idő…aztán Egér bedobta, hogy van neki két unokahúga, mi lenne, ha velük hármasban készülnének a képek, én hevesen bólogattam…így jutottunk el az április 12-i randiig és a Horváth lányok projektig…Kata, Zsófi és Réka.
Előző este hosszasan értekeztünk, hogy ki mit hozzon, végül majd egyórás csacsogás után azzal búcsúztam, hogy nyugi, a lényeg, hogy ők jól érezzék magukat, és akkor a képek is szuperek lesznek…
Végül Saci otthon maradt, a praktikum végett, mert Egér a fotózás után rögtön Quimby koncertre ment Eszterrel, aki szintén felbukkan a sorozat vége felé, mint fő-fő pitypangfújó, de úgy is, mint családtag (Egér és ő unokatestvérek).
Két óra nevetés, Duna-parton átöltözés, bohóckodás, pitypang fújás és egy nagyon szép emlékké nemesülő találkozás volt ez, aminek Egér és én is napokig a hatása alatt voltam, ez a legnagyobb dicséret, s amit írt, azóta is a fülemben cseng:

“Én meg teljesen szerelmes vagyok ezekbe a képekbe és ma arra is rájöttem, miért. Tökéletesen visszaadja a kapcsolatunkat a lányokkal…Imádok velük lenni és valahogy ez az összetartozós érzés nagyon látszik a képeken. Köszönöm szépen Neked, Ági!! Pont erre vágytam!”

Ezért érdemes…
Köszönöm Nektek Lányok! Gyönyörűek vagytok, boldogságos nap volt!
Kérlek fogadjátok szeretettel a képeket, mert azzal készültek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smink: Czellár Petra
Fotók: Szmocska